srijeda, 30. kolovoza 2017.

ZA POTREBE MEMORANDUMA SANU 2 VLADA MJENJA ZAKON

Plenković nudi rješenje "problema": "Ovi koji su bili prije nas su u noći izbrisali ZDS sa spomenika u Splitu, a mi ćemo učini isto, ali prvo ćemo promijeniti zakon." Ne dvojim da će ovakav Sabor s ovakvim HDZ-om na vlasti to i učiniti. Zapravo su gori od komunista. Ovi su znali da sprovode velikosrpski Memorandum SANU 2, pa su to radili noću i skrivečki, a ovi će u slavu tog Memoranduma promijeniti i zakon!
http://direktno.hr/direkt/donesena-odlukag-evo-kako-ce-plenkovic-rijesiti-pitanje-hos-ove-ploce-96260/  Lijepo je vidjeti da je poslušnost HDZ-a i opjevana:
https://narod.hr/hrvatska/barbara-jonjic-pupi-dicni-dicni-kolovoda-srba-crta-nami-sta-srbina-cese-boli
i objašnjena:
http://www.hkv.hr/izdvojeno/komentari/nenad-piskac/27444-pupovcad-radincad-i-stromarcad-siguran-put-u-porazenu-hrvatsku.html
Zato je dobro što smo reagirali prije toga!
Reagiranje dr. Stjepandića: Kako (H)ohštaplerska (N)iškorisnih (S)tranka pokušava obmanuti hrvatsku javnost Na sramotne  tvrdnje iz HNS-a reagirao je i dr. sc. Josip Stjepandić. Danas, utorak 29. kolovoza 2017, portali su prenijeli otvoreno pismo (H)ohštaplerske (N)iškorisnih (S)tranke – Jugokomunistički Šarafencigeristi gospodinu Đuri Glogoškome, Predsjedniku Udruge 100-postotnih hrvatskih ratnih vojnih invalida 1. skupine, u kojem između ostalog iznose:
„…Svakom obrazovanom čovjeku danas je jasno da je pozdrav „za dom spremni“ nastao u vrijeme diktature Ante Pavelića te je jednak nacističkom pozdravu 'Sieg Heil' pod kojim su ubijeni milijuni nedužnih ljudi. Cijeli svijet je osudio taj zločinački režim i fašističke pozdrave, pa tako i mi, tu nema dileme za nikoga…“
„…HNS smatra da je za Hrvatsku danas glavna tema hitna provedba kvalitetne obrazovne reforme s kojom uskoro krećemo i projekata koji osiguravaju gospodarski napredak…“
Iznesene tvrdnje nikako ne stoje. Pitanje je samo jesu li posljedica neznanja ili manipulativne nakane. S obzirom da su svi čelnici predmetne stranke politička djeca jedne becne sveučilišne profesorice, koja uz svoj fruškogorski doktorat nije u stanju niti pokazati svoju maturalnu svjedodžbu, moramo najprije pretpostaviti neznanje kao uzrok neistinitih tvrdnji.
Obrazovani ljudi se naime najprije informiraju, pa onda iznose tvrdnje. Da su se iz (H)ohštaplerske  (N)iškorisnih (S)tranke, koja navodno na svakog člana ima desetak uhljeba na državnim jaslama, makar malo raspitali ili poguglali, za nekoliko minuta bi doznali da je „Za Dom spremni“ NAJBOLJA SVJETSKA PRAKSA, koju su njegovali – uz ine – proslavljeni Tigrovi (1. Gardijska brigada HV: https://www.youtube.com/watch?v=vgRI56iMdkE), ali i 113. šibenska brigada (Obadva, obadva, obadva su pala!!! https://www.youtube.com/watch?v=IFu0od6ZPL0). Takva kovanica ili poklič ima u skoro svakome jeziku. Hrvatski branitelj Petar Vulić, sluteći da bi ova protuhrvatska vlast nakon progona hrvatskih branitelja u Kninu i Slunju mogla pokušati zabraniti pozdrav „Za Dom spremni“, napravio je kinesku inačicu grba HOS-a. Bilo bi zanimljivo doznati što ideološki potomci Dobrice Ćosića („Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž“), okupljeni u stranci HNS, misle o ovome grbu.
U današnje vrijeme fanatici svakih nekoliko dana počine atentat za uzvik „Bog je velik“ na arapskome, ali nijedan obrazovan čovjek ne bi došao na ideju zabraniti niti Boga, a niti njegovu veličinu, a pogotovo ne takav poklič. Jest, Bog je zbilja velik i velika je slava njegova, te blago onima, koji vjeruju!„Sieg Heil“ je nedvojbeno pozdrav iz Hitlerova vremena, ali obrazovani čovjek bi ga preveo s „S Titom do pobjede“ ili „Druže Sotono Jednonogi, mi ti se kunemo“. Ne smije se zaboraviti da su Hitler i Tito/Staljin od 23.8.1939 do 22.6.1941 bili saveznici. Takorekuć strateški koalicijski partneri u programu stabilnosti za katoličke zemlje Srednje Europe. Skroz inkluzivno. Mainstream u europskoj dimenziji!
Nasuprot tomu, “Za Dom spremni” se na njemačkome jeziku kaže “heimatverbunden”. Kao za svakog čestitog i pomalo obrazovanog Hrvata, biti “heimatverbunden” tj. “za Dom spreman” za svakog je Nijemca izraz posebne časti. To ide tako daleko, da komunalna poduzeća reklamiraju svoje usluge time da su “za Dom spremni” (WIR sind heimatverbunden), da kupci ne bi kupovali usluge kod stranaca. Tako postupa npr. komunalno poduzeće u gradu Iserlohn-u:
Ova dva primjera, koja bi riješio svaki bolji gimnazijalac, pokazuju da (H)ohštaplerska (N)iškorisnih (S)tranka među svojim članovima nema baš previše obrazovanih ljudi, nego puno poklonika Dobrice Ćosića („Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž“), koji nose fruškogorske doktorske i ine titule.Da su malo drukčiji, onda bi čitali npr. Hrvatski tjednik, u kojemu dva mlada znanstvenika iz broja u broj pokazuju da je tzv. popis žrtava u JUSP Jasenovac jedna VELIKA LAŽ. Slijedom toga, na temelju VELIKE LAŽI ne donose se nikakve zabrane, sve dok se ne otkrije ISTINA. Potraga za istinom takve važnosti u nadležnosti je središnje vlasti, ali očigledno ne ove, jer je ona protuhrvatska! Naposljetku se nameće pitanje što onda (H)ohštaplerska (N)iškorisnih (S)tranka ima tražiti u “kvalitetnoj obrazovnoj reformi“. Jednoznačan se odgovor isto tako nameće sam po sebi: Budući da ne mogu doći do posmrtnih ostataka nesretnoga Slavka Jegera, pripadnika HOS-a, kojemu su četnici iskopali oči u Jasenovcu, Jugokomunistički Šarafencigeristi idu uništiti ono čega se dosad još nisu dočepali. Slikovito rečeno: ako hrvatskoj djeci ne mogu iskopati oči, onda im idu iščupati dušu! Takve trikove može progutati i usvojiti samo anemični čelnik protuhrvatske vlasti, odnarođeni briselski zgubidan, bijedni plaćenik velikosrpskim suhim zlatom, sin majora udbe, s ambicijom da u podlosti daleko nadmaši svojega oca.
Dr. Josip Stjepandić

Dragi kolega, dame i gospodo,
 Kasni su sati, a moram na put…
 Zaboravio sam privitak s filmom ZDS, snimljenim u Singapuru 9. srpnja 2017. Dakle, kome smeta ZDS, nek pozdravlja na nekom drugom jeziku. U filmu su 3 alternative, kineska bi bila zgodna za druga Pupavca i njegovu drugaricu, poklonicu ZDS. Kome to nije dosta, nek se obrati Kameruncima: jedna zemlja, 280 jezika, ali svi ZDS.

jezik
prijevod
domaće pismo
kineski
Liam shi
恋家
njemački
heimatverbunden

portugalski
ligado à terra natal

španjolski
apegado a su patria

švedski
ta i för kung och fosterland

japanski
furusato
ふるさと、
kamerunski 1
mè kual ndoh

kamerunski 2
me ko ne tue yom lah

finski
kotiseutu

turski
Vatanına ne kadar baglısın

talijanski
Legato alla terra d'origine

francuski
attaché au pays natal

arapski
Murtabit bil watan
مرتبط بالوطن
nizozemski
honkvast


Na znanje i ravnanje svim izrodima i otpadnicima hrvatskog naroda, te yudekima i judekima hrvatekima.
  Sa štovanjem
 J.S.
Simultanka "sam protiv svih"
U scvom komentaru Kazimir Mikašek-Kazo spominje moju simultanku "sam protiv svih":

Poštovani Svi!

Nakon još jedne sjajne analize našeg poštovanog Josipa Stjepandića, koji matematičkom preciznošću u maniri velikog hrvatskog znanstvenika, akademika Josipa Pečarića egzaktno dokazuje karakter, etičku i moralnu  dubinu braniteljskog pozdrava "Za dom spremni", domoljubna nam je obveza to pitanje još radikalnije zaoštriti, kako bi razotkrili svu tamnu bijedu hrvatskih politika nakon sjaja Bljeska, Oluje i konačne  pobjede u Domovinskom ratu.

Nije li došlo vrijeme "razotkrivanja?"

Pred našim očima događa se morbidno političko torbarenje mrtvim dušama palim  za Domovinu. U Svemiru  ne postoji veća čast, veća žrtva, od spremnosti položiti svoj život u obrani svoje Domovine, svojih prijatelja, svojih obitelji, svog doma. U životu sam se naslušao svega i svačega, ali za morbidniji prijedlog zakona kojim će se sa  umirućih usana  naših branitelja i mučenika  oteti njihov posljednji životni krik "Za dom spremni", nisam čuo ni u najluđim horor snovima. Političko torbarenje Andreja Plenkovića nakon kupovine mandata, nastavlja se na najmorbidniji način trgovanjem mrtvim dušama, mrtvim kostima, mrtvim tijelima naših dragovoljaca. Milorad Pupovac dobio je vjerodajnice i još jednom orgija nad hrvatskim svetinjama, želeći nam oduzeti najsjajnije stranice hrvatske povijesti, a Vesna Pusić i njena bulumenta žele nam oteti  budućnost genderističkom reformom kurikula obrazovanja. Jesmo li mi pobjednici ili ćemo pasti na ovom povijesnom ispitu časti? Hoćemo li mi u ovoj simultanki "sam protiv svih", koju je zaigrao akademik Pečarić biti matirani ili ćemo iznjedriti konačnu pobjedu za Domovinu!?

Kazimir Mikašek-Kazo

Moja simultanka?
Čini se da su ipak neke moje tvrdnje itekako prihvaćene kod naših ljudi. Recimo domoljubni tekstovi itekako spominju fašističku velikosrpsku agresiju koju očito podržavaju HNS-ovci, a Vlada pravi s njima kompromis.
Moja knjiga  Živjela nam antifašistička, tj braniteljska Hrvatska, je iz 2015.

A danas čitam:

"Mi, preživjeli dragovoljci i branitelji hrvatskog, obrambenog Domovinskog rata, jedini smo antifašisti u Hrvatskoj, jer smo, za razliku od onih koji samo blebeću i mrze, svoj antifašizam pokazali na djelu. Pobijedili smo fašističku velikosrpsku agresiju, pobijedili smo crveni fašizam koji se zvao komunizam, poručuju iz Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata Grada Vukovara."

U sinoćnjem tekstu sam naglasak stavio na ZDS i druge branitelje.
Njih spominje i dr. Stjepandić!
Ali itekako smo svi s našim HOS-ovcima. Pogledajte razgovor s legendarnim Damirom Markušem:



Nema komentara:

Objavi komentar