ponedjeljak, 7. kolovoza 2017.

MOLIMO VAS POMOZITE KOLIKO TKO MOŽE.. O VAMA OVISI NJIHOV ŽIVOT

MOLIMO VAS POMOZITE KOLIKO TKO MOŽE.. O VAMA OVISI NJIHOV ŽIVOT
Četveročlana socijalno ugrožena Hrvatska obitelj sa devetogodišnjim djetetom moli vas pomoć za hranu jer nemaju što jesti, za dugovanje zbog kojeg im prijeti deložacija, za liječenje zbog teške i opake bolesti, za knjige za dijete za školu i za drva za ogrijev.Otac djeteta bio je teško pretučen kada ga je napala skupina pijanih muškaraca, 15 dana je proveo u kritičnom stanju na odjelu bolničke traumatologije gdje su mu se liječnici borili za život, a od tada se svakodnevno liječi.
Utvrđene ozljede su: teški potres mozga i odumiranje mozga, napukla rebra, slomljeni nos s pomakom, pneumatoraks 17 mm, teže oštećenje vida i sluha - trajno, svakodnevne vrtoglavice, napukla arkada, krvni podljev čela te trajni vrlo teški PTSP.. Sve ozljede su trajne prema mišljenju sudskih vještaka i sudske presude.Osobe odgovorne za to zlodjelo pravomoćno su osuđene na sudu.. Sud je pravomoćno presudio i odštetu koju krivac nije platio, a ne može se naplatiti sudskom ovrhom jer krivac nema imovine niti primanja. Baka djeteta boluje od primarne bilijarne ciroze jetre, teško oštećenje slezene i kičme, raka štitnjače i bolesti tlaka. - Trajno.
* Korisnici su socijalne pomoći Centra za socijalnu skrb RH, koji je rješenjem utvrdio njihovo socijalno stanje. Njih četvero žive od 1.760 kuna socijalne pomoći, od toga treba platiti liječenje, režije, hranu, drva za ogrijev, djetetu kupiti knjige za školu, odjeću, obuću, platiti autobusnu kartu za odlazak po bolnicama, hranu djetetu u školi, skupo liječenje itd.. NEMOGUĆE. Centar za socijalnu skrb jednokratne pomoći ne želi dati zbog manjka proračunskog novca.. A kada Centar za soc. skrb zahtjev za jednokratnu pomoć i uzme daju najviše oko 500 kuna jednom u 3 mjeseca i to treba čekati mjesecima.
* Dvoje članova obitelji Ima utvrđenu nesposobnost za rad. U obitelji živi majka djeteta, otac djeteta, dijete, i baka djeteta.
* Na vaš zahtjev kao dokaz opravdanosti ove molbe možemo vam u inbox ili na vaš email dostaviti rješenje Centra za socijalnu skrb obitelji, potvrdu o imovnom stanju, ugovor o podstanarstvu, dokaze o dugovanju, nalaze bolnice i kopiju kartice njihovog bankovnog računa.. Bankovni račun obitelji naveden je niže u molbi.Poruka onima koji žele pomoći a nisu sigurni dali je molba istinita: poručujemo da se svakako jave i poslat ćemo im svu moguću dokumentaciju koja potvrđuje ovu molbu, a ista dokumentacija može se provjeriti kod Centra za socijalnu skrb i drugih Državnih institucija.
* Pomoći im možete na račun IBAN: HR89 2340009 3231030215.. Privredna banka Zagreb.. Račun je otvoren na baku jer su svima računi blokirani, a po bakinom računu majka djeteta ima punomoć.
Sva uplaćena pomoć ide direktno potrebitoj obitelji koja koristi navedeni račun.
* BIC (SWIFT adresa) za uplate iz inozemstva je: PBZGHR2X
Opis plaćanja: poklon - pomoć.
______________________________________
Napomena: u prilogu je skenirana kartica računa na koji možete uplatiti pomoć direktno potrebitoj obitelji.
Molimo vas podijelite molbu.
Obitelj možete osobno kontaktirati na broj: 097 9561 019.
Hvala.

Nema komentara:

Objavi komentar