subota, 15. kolovoza 2015.

U RUMUNJSKOJ ZAREĐEN PRVI EPISKOP HRVATSKE PRAVOSLAVNE CRKVE: Mons EPISKOP VLADYKA BONIFACIJE, OCSB ZA HRVATSKU I SLOVENIJU

U RUMUNJSKOJ ZAREĐEN PRVI EPISKOP HRVATSKE PRAVOSLAVNE CRKVE: Mons EPISKOP VLADYKA BONIFACIJE, OCSB ZA HRVATSKU I SLOVENIJU

HRVATSKA PRAVOSLAVNA CRKVA OSNOVALA ŽUPE U ZADRU, ZAGREBU I OSIJEKU 



Hvaljen Isus i Marija & Slava Isusu Kristu +++

Sjedište je u Zadru, a osnovane su  župe-parohije u Zadru, Zagrebu i Osijeku. 

Novoizabrani Episkop HPC za RH i iseljeništvo. Arhimandrita Otac Bonifacije,Ocsb: "Mi smo Hrvati pravoslavci i nismo Srbi"! 

Dragi vjernici, simpatizeri i prijatelji ,,Hrvatske PravoslavneCrkve-HPC " i Novoizabranog Episkopa (biskupa) Vladyke Bonifacija,Ocsb:
Hrvatska Pravoslavna CRKVA koja promiče konzervativno-kršćanske i HRVATSKE nacionalne vrijednosti integralnog hrvatstva (Domovine i dijaspore).  Pred preko 50 000 vjernika iz Hrvatske, Rumunjske, Ukrajine, Amerike, Austrije, zaređen je Hrvat Mons. Vladyka Bonifacije,Ocsb za episkopa Hrvatske Pravoslavne Crkve. Episkop mons Vladyka Bonifacije je hrvatski dragovoljac iz Rakitja. Molimo VAS da financijski pomognete u ovom povijesnom trenutku za Hrvatski puk i Hrvatsku Pravoslavnu Crkvu-HPCUnaprijed Zahvaljujem Kristu i Bogorodici na ovom velikom događaju za Hrvate, svima VAMA koji ste voljni pomoći svojim donacijama ( biti ćete u našim molitvama)!!!
Račun Crkve:

Zajednica Benediktinaca-OSB
IBAN: HR9225030071100085933
Swift: VBCRHR22

Svima od srca iskreno Hvala i zazivam Božji blagoslov +++ na sve donatore.

U Kristu i Bogorodici,

Mons. Vladyka Bonifacije,Ocsb
Broj mobitela 0989554832



Nema komentara:

Objavi komentar