ponedjeljak, 17. kolovoza 2015.

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA PODRUŽNICA ZADARSKE ŽUPANIJE

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA ZADARSKE ŽUPANIJE

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST
U IŠČEKIVANJU JANJETINE
Dostavljamo hrvatskoj javnosti sliku koju je objavio Zadarski list povodom Dana općine Stankovci, a koja govori više od riječi. Sve je posloženo u iščekivanju janjetine. Ako ovako nastavi s domjencima, Općina Stankovci po presudi Trgovačkog suda u Zadru, ako je potvrdi Visoki trgovački sud teško će državi vratiti 762.000 kn. Kao što je poznato Općina Stankovci mora državi, odnosno Ministarstvu poduzetništva i obrta, isplatiti 762.327 kuna s kamatama od 1. siječnja 2012. pa do isplate.
Naime, mnogima koji ovih dana posjećuju domjenke za dane općina u oko je upao raskošan stol na kojem su bili postavljeni tanjuri, naravno za - janjetinu. Mnogobrojni gosti bili su oduševljeni bogatom trpezom, pa  žitelje općine Stankovci zanima koliko se Općina Stankovci “isprsila“ za financiranje proslave.
Općina Stankovci ima šest osnovanih mjesnih odbora kojima je istekao mandat, a ne održavaju se zbog financijskih razloga. Zadnji put su izbori za članove vijeća mjesnih odbora održani 2008. godine. Prošlo je dakle sedam godina. Što više reći? Odgovorno je i Ministarstvo uprave, koje po tom pitanju ne poduzima ništa.
POSLANO:
1.    Ministarstvu uprave

Zadar, 17. kolovoza  2015. godine

Nema komentara:

Objavi komentar