srijeda, 15. lipnja 2016.

HRVATSKI VLADARI IZDAJU POVJERENJE BIRAČA

BIROKRATSKE UREDBE ZA HRVATSKE DRŽAVNE SLUŽBENIKE

Hrvatski državni službenici, u istitucijama vladara, uglavnom su po željama birokracije orijentirani, bez samoinicijative i inicijative, „uredbama “, kao Hrvati, formirani su po zakonima materije.Tako čovjeka postvare i želje im se ostvare, čovjek pomoću znanosti prilazi čovjeku kao materiji - stvari. Stilom kao što je i Ernest Mach filozof - mehanicist iskovao, „naučio,“ naviknuo Lenjina pa ga poslao u Rusiju kao operativca, koji se demonstrirao kao postvareni bezvjernik, odan potrebama inih eksploatatora.
Istom šablonom urušavan je i hrvatski narod od strane okupatora - eksploatira. Zato, nakon zla koje je haralo i još uvijek traje prema uredbama birokracije, Hrvatskoj trebaju prosvijećeni vladari, koji su prozrijeli varku pa da kao diktatori kadroviranjem popune državne institucije osvješćenijim Hrvatima. Jer hrvatski službenici u hrvatskim institucijama su navikli pa funkcioniraju kao da s njima i danas upravljaju neki okupatori. Nisu svjesni da su zamka Hrvatima i da djeluju, kao i prije pedeset godina, za interese okupatora - eksploatatora, za njihove ciljeve.
Tako su hrvatskim službenicima njihovi gospodari porušili čast i dostojanstvo, manipuliralirajući s njima, zato su djelovali protiv svoga naroda..., a nikada za opće dobro po pravilima Života.
Naročito bi šefovi hrvatskih institucija trebali znati da se čovjek teško odvikava, i navikava čak i na bolje, da se uljulja i radije djeluje po starim navikama. Ipak najveća čovjekova mana i vrlina jest što se može naviknuti ( ili odviknuti ) u sredini u kojoj živi. Dakle, s razlogom čovjek propada dok je zaneseno - naviknut po šabloni birokracije, tehnike i tehnokracije.
Posebno, kao antihrvati,su opasni hrvatski viši državni službenici kao nosioci vlasti, uključujući i crkvene, koji također djeluju po birokratskom uređenju, omađijani radi eksploatiranja demosa, svjetine, „mase“ . . , ponašanje im je odraz egoizma .. . , Inverzijom duša – tijelo, pa kao diverzanti uruše sami sebe. Eto, zašto i kako se čovjek samovoljno urušava, kada nije u skladu s voljom Stvoritelja trpi pritisak i odgovara za počinjena nedjela.
Dakle, tvorci birokracije su iz podzemlja, mraka - ekstremni po samovolji, a sve radi materijalnih koristi . . . maskiranjem se „sakrivaju“. Zaboravili su da razdvajanjem od volje Oca čovjek samovoljno lako odluta – izgubi se, nezaštićen je pa svoju bit podredi materiji.
Uz napomenu da je čovjek od samog začeća biće - odraz Života, suprotno znanstvenim poimanjima da je čovjek nakon rođenja „tabula rasa“. Dakle, po uredbama birokracije čovjeka se urušava da funkcionira po stvaranim uvjetima i po usamljenoj volji čovjeka, po željama materijalista – eksploatatora, pomoću tehničkih medija - sve usmjereno za navikavanje čovjeka. Primjer je u Hrvatskoj sudstvo koje očito funkcionira po samovolji i uredbama hrvatske birokracije, koja umišlja i sudi u ime interesa . . .
Samo je Stvoritelj između dobra i zla. A opraštanje i neopraštanje samo je zamka, po naviknutom shvaćanju, čovjeku koji po vlastitoj volji, iz neznanja prihvaća pritisak i trpi. Znači, kada je čovjek na strani dobra - Oca oprašanjem samovoljnom grješniku njegova nedjela se vraćaju kao bumerang. Čovjek, neprihvaćanjem udice odbaci pritisak zla, pa s grješnikom nema ništa, već zaštitnik Otac koji će mu suditi, koji je uvijek između dobra i zla.
Dakle, kada je volja čovjeka usklađena s voljom Stvoritelja on nema ništa sa zlom, nema se čega bojati i može živjeti neopterećeno, i tako ne dopušta da mu se približi, potom pritišće i iscrpljuje. Zlu nije želja da se čovjek oslobodi od nametnutog pritiska i da Bog posreduje. Lukavo zlo kako kada ostvaruje ciljeve i prema situaciji - potrebi, ovisi koliko je čovjek budan i oprezan. Tako ponekad se zlo nametne preko žene da i više urušava; preko strasti, nagona, sile kao pravde, prevara i . . . Maskirano zlo, poznajući narav muškarca i žene, kombinira udice prema njihovim željama,pa navikavanjem ostvaruje cilj, a što uredan čovjek može lako vidjeti, svjetovnim i duhovnim očima.
Eto, kako svaki okupator svojim mehanizmima pokušava uništiti izrazite muškarce jedne zajednice, i to pomoću slabih jedinki obezglavi narod. Znači, birokraciju kao mašineriju predstavljaju dirigirano slabi pojedinci iz jedne zajednice, koji su skloni služiti protiv svoje zajednice, a nametnu se i djeluju gdje je nered . . , po neodlučnu i zato slabu čovjeku.
Na kraju, strada muškarac i žena, jer nisu bili u funkciji svoje prirode. U Hrvatskoj doista sve funkcionira po kriterijima birokracije, pomoću odabiranih žena ili muškarca za funkcije koje ne mogu obnašati. Tako zlo prevari i zanesenu ženu koja proturiječi Životu, koja rađanjem lako pobjedi zlo. Eto zašto i kako birokracija – demokracija manipulira demosom, dok razara jednu zajednicu pa likuje . . .
A čovjek kao biće ne može bez svoje zajednice na Zemlji, samo u zajedništvu-zajednici može funkcionirati, i to kada je volja čovjeka usklađena s voljom Oca, tj. pravilma Života. Znači da po navikama i samovolji svojoj čovjek strada, gubi smisao, propada sa svojom zajednicom –državom . . .
Kormilareći, čovjek počne plutati kada ne živi po pravilma Života, zaboravi da je zaštićen samo dok je u skladu s voljom Stvoritelja, kao garancijom da se neće nasukati. Dakle, pravila Života i izvlače čovjeka iz loših navika, naviknutog poimanja, po zakonima stvari i tehnike, koje čovjeka okončaju pored beskonačnog Života. Eto kako samovoljan čovjek postane rob po računici lukavog zla, zbog svojih egoističkih i sitnih tjelesnih užitaka, ali posluži i kao opomena u prostoru i vremenu, dok samovoljno pluta u panici, strahu i mraku, samovoljno po svojoj logici umišlja. ..
Na kraju, očigledne su posljedice državnih službenika, po uredbama birokracije, i na hrvatskim prostorima: prazne kuće, nema čovjeka, nema djece... A gdje je čovjek nestao, gdje su djeca . . natalitet? Rekapituliranjem, brodolomaci trebaju vidjeti uzroke lomljave u olujema. . . neuredna samovoljna kormilara. . .
Zašto se izgubila intuicija vodiča. . . , zašto su loši kormilari mediji privida, egoisti i robovi. Zašto su bez samoinicijative i inicijative dostojne čovjeku?
Zato, konkretno u Hrvatskoj, u ime Života, potreban je prosvjećeni Hrvat diktator, koordinator radi navikavanja kako Hrvatu živjeti, raditi - po pravilima Života, po volji usklađenoj s voljom Oca, a ne po pravilima umišljena čovjeka, koji ne zna da po djelima sam sebi sudi...
Spašava vjera u Život, po spoznaji, a adekvatno se nagrađuje zadovoljstvom po djelima. Nagrada je natalitet, mjerilo jedne zajednice i pokazatelj koliko to jedna zajednica zasluži, po samokritičnosti...
dr. sc. Ilija Barjašić
Predsjednik Pokreta za preporod hrvatskog duha i poticanje nataliteta- ŽIVOT
i
Predstojnik HAZUD-a za poticanje nataliteta u Hrvatskoj



HRVATSKI VLADARI IZDAJU POVJERENJE BIRAČA

Vašom funkcijom ispunio se dovoljan razlog pa ste postali vladari Hrvata, ali djelovanje po toj funkciji prokazuje vas koliko ste adekvatni i odgovorni...

Vladari koji zlorabe povjerenje naroda odraz su nereda, kao neradnici skloni su lažima, krađi . . , isti ne znaju da nema tajni ni slučajnosti, da skrivanjem čovjek se tek otkriva kao grješnik. Tako je Otac odredio za i sa čovjekom na Zemlji; sa šest pravila Oca i četiri zakona čovjeka, koji štite čovjeka, a čovjek po volji bira . . .
Sve ostalo su sofistička zanovijetanja o relativnosti kao ispraznosti. Samo je Život konstanta koji se živi, slavi i ogleda se u zajednici - državi, sudbinski -čovjek kao mikrokozmos. A samokritičnost je čovjeku garancija kao čuvaru svoje zajednice, uvjeta na Zemlji.
Lako je vidjeti zašto traje agonija Hrvata, naročito zadnjih stoljeća, s posljedicom obezglavljivanja Hrvata, potom postavljanja kojekakvih predstavnika vladara - iz kojekakvih redova i centara gdje se odlučuje o Hrvatima. Najmanje bi takvi trebali zastupati hrvatsku zajednicu – Hrvate radi zadovoljstva kao smisla u Hrvatskoj.
Naročito zadnje stoljeće, čega nisu svijesni ni aktualni vladari Hrvata što danas, svojim izjavama to potvrđuju kada nakon 1000. godina stvorenu NDH negiraju po želji Srba i nekih naroda koji su tu samo radi eksploatacije njezinih dobara. Zapravo, to je jedina i to mala država koja nije o ničemu odlučivala, a niti koga van svojih granica napadala, kao što Hrvati nisu nikada nikoga uništavali, dok su okupatori uništavali Hrvate u Hrvatskoj.

Naročito, nakon drugog svjetskog rata je opstala Italija, Njemačka, Francuska, Mađarska, Japan, Srbija i druge države. koje su se u ratu borile radi ponovne podjele svijeta i tuđih teritorija. Jedino se Hrvatska nije borila tim ciljem, ali je uništena i proglašena kao krivac – narod, koji se samo branio od kojekakvih i kojekakvih hijena.
Dakle, Milanović kao neznalica, pa demagoški urla da NDH nije bila naša država, doista nije njihova, Otrovan strancima dvojnicima Tita i dr. izdiže ih ispred najuzornijih Hrvata kroz cjelu povijest, zaboravio je istaći još Srosmajera, Marxa, Trumbića i Pusića.
Kako Milanović tako i Kolinda Grabar Kitarević nisu se sjetili na slavlju ustanka protiv Hrvata da je istog dana napadnuta Rusija od strane Njemačke, a Hrvatska od strane Srbije.

Dok Kolinda naziva poštovanim sve koji su napali i uništili državu Hrvatsku, osim Hrvata koji su se branili okrivljujući Hrvate da su oni, a ne Srbija koja je Rapalskim ugovorom dala Italiji hrvatske teritorije.
Doista, antifašisti su u Hrvatskoj odraz prokletstva, sramota za svoj narod i državu Hrvatsku. Veličaju okupatore Hrvata - pored svoje države, što su htjeli što bi htjeli. . . ništa, što se i dogodilo Hrvatima.
Feniks iz krvi i pepela ponovo uskrsava: Nezavisna Država Hrvatska stvorena 1990. godine. Antifašisti, bezvjernici su se i 1990. godine suprostavljali obnovi države Hrvatske, kipovi robovi želja . U domovinskom ratu djelovali su kao tehnička pripomoć, i to kako kada, jer oni kao antifašisti su daleko od ideje. Danas, prividno želje su im se ostvarile i pokazuju svoju ćud – odlazak u šumu, što je bitna razlika od Hrvata koji žive po pravilima Života. Oni po zasluženoj sudbini samo bi razarali Život.
Hrvati antifašisti su zapravo mediji antikrista, što je suprotnost zajedništvu – slozi koja jača, što svjedoči Isus dok stoji između dobra i zla. Aktualni neosvješćeni hrvatski vlastodršci bi mješali dobro i zlo, po cijenu dobra, koje se u Hrvatskoj neredom urušava.
Dakle, pod firmom antifašisti, Titovi pioniri – početnici nesvjesno ulaze u ralje četnika, što je odraz nereda prokletstva, jer svoju državu ne čuvaju već služe potencijalnim okupatorima. . .

Ovu Nezavisnu Državu Hrvatsku nakon 1945. godine, skoro iz pepela stvorenu nisu stvarali antifašisti koji su NDH srušili 1945. godine, već politički uznici od 1945. do 1990. godine, koje su antifašisti onda i sada, po uputama Srbije, proganjali i uništavali. Spomenuti gordi Hrvati – koji su se žrtvovali u ime općeg dobra, a ne kao antifašisti samo zbog osobnih koristi i tako stalno rušili i ruše Hrvatsku, naročito zadnjih 20 godina, u želji da i dalje vladaju.

Antifašisti 1990. godine pojavili su se kao rutinirani lašci, predstavljajući se lažno.
Zato, institucija Predsjednice pomoću savjetnika treba se čuvati otrovnih zamki, da bi sačuvali hrvatsku djecu od kratkoumnih demagoga – egoista – antifašista.
Podupiru četnike „pravednike“ protiv hrvatske vojske i Hrvatske, koju bi oni uređivali kao do 1990. vršljajući po Hrvatskoj, izazivajući specijalnim ratovima kao potencijalni okupatori, srpski vladari i njihova SPC-a javno izjavljuju kako trebaju hrvatsko more.
Danas, istim šablonama kao 1918. godine, 1941. godine i 1990. godine, četnici s popovima SPC-e su po Liki izazivali i pripremali se za rat u pogodnom trenutku. Propagiraju skupa s antifašistima kako nijedan oblik države kroz povijest Hrvata nije valjao, kao ni jedna hrvatska vojska. . , u što jedan primitivan narod uvjerava Hrvate.
Stvoreno stanje pokazuje da hrvatski vlastodršci nisu praktični vjernici, a niti diplomati, ne znaju da je Isus konstanta između dobra i zla, i da je rijeka Drina granica, a zbog izopačenosti i prevrtljivosti naroda istočno od rijeke Drine, Hrvati i narodi zapada zbog komuniciranja s njima morali bi uvesti diplomatski jezik – način ponašanja. . .
Anitikrist želi mutno, a ne razdvajanje dobra od zla kako bi maskiran lakše ništio hrvatsko biće. Tako su ovih dana isprvcirali čak i katoličku crkvu, kada potvrđuju zlu – priznaju zlu da ne valjaju Hrvati branitelji od 1918. godine do 1990. godine, niti države NDH koju su branili. Njima kroz povijest Hrvata nijedan oblik hrvatske države i vojske Hrvata, naročito one koju su oni sa svojim saveznicima zbog svojih ciljva uništili, što im antifašisti Hrvati odobravaju - ne znajući kako, zavarani prividom, su skupa gubitnici.
Antifašisti danas ponovno se umrežavaju po šabloni Slovenca Korošeca, Supila, Trumbića, Srosmajera . . . preko koje se uništavalo hrvatsko gospodarstvo, jer porušena ekonomija jednako porušena država.
Ostavimo mrtve antifašiste da se sami pokopavaju. . .
Hrvati ubuduće, skladnim životom muškarca i žene kako uči Biblija, trebaju raditi i rađati, a ne, zavarani po modelima tehnike i antifašista, stvarati nesklad pomoću emancipiranih žena i tako zaobilazeći Život - ne znaju da djeca potiču na kretanje – rad - Život, što je smisao i uvjet zadovoljstvu na Zemlji. 
Zagreb – Split, lipanj 2015. godine
dr. sc. Ilija Barjašić
Pedsjednik Pokreta za preporod hrvatskog duha i
poticanje nataliteta u Hrvatskoj ŽIVOT
i
Predstojnik HAZUD-a za poticanje nataliteta u Hrvatskoj

VJEROVANJE I ZAJEDNIŠTVO

Nevjerovati, samovoljno umišljati, ne živjeti u skladnom zajedništvu . . . samo je odraz zla – urušenosti - ispraznosti.
1. A moralno, skladno zajedništvo je odraz reda i snaga za skladna čovjeka, kao uzrok i posljedica vjerovanja.
Tu je u ime života zajednica - zbir obitelji – jednako država, jednako garancija po uvjetima za zadovoljstvo pojedinca. Znači, skladna obitelj po učešću je nukleus koji održava zdravu zajednicu, čuvar je života, osnova, zaštita i garancija pojedincu za zadovoljstvo.

Dakle, nevjerovanje je uzrok i posljedica razbijene zajednice. . ., kada je čovjek otrovan neredom, po volji, poruši sam sebi sklad, što se odražava na mentalno zdravlje i zdravlje uopće. Bračna zajednica, obitelj i ognjište - posebno su mete zlu, koje pomoću nevjere razara smisao..., iznutra i izvana. Nakon urušena obitelj izgubi snagu koja je potrebna za daljnje održavanje sklada. Tako zao duh, dok kupujući duše na razne načine spletkari da oslabi pojedinca, obitelj i državu. Sve preko i radi šarenila po kojem čovjek robuje tijelu, a da nije svjestan da se tovi kao nevjernik, a živi kao bolesnik. . .; tako nezasitni robovi nagona, uvijek konačno – završe tragično po volji . . ., urušavajući zajednicu. Dakle, ova pouka jednako vrijedi za sve pojedince, obitelji i narode na Zemlji.
Konkretno, uzornost je smisao življenja i pokazatelj koliko čovjek potiče prema pravilima života.
2. Logika i moral su u funkciji sklada. Po spoznaji, samokritičkim promišljanjem i djelovanjem slijedi uvid kojim se adekvatno pokazuje neuredni medij zlog duha, koliko sputava prilagođenim zamkama, u prostoru i vremenu.
A uvjek ostaje Život kao konstanta, zaštićen po pravilima života, po spoznaji iznenađujuće jednostavan, bez kvazispecijalaca. . .
Prorok Izaija, koji je prozreo mučitelja operativca - medija zlog duha, točno mu proriče „. . . ti, koji uništavaš druge duše, obitelji, životinje i biljke, ti prokletniče ako ti se nitko ne suprostavi kada dostigneš svoj cilj, postat ćeš žrtvom svoga cilja ...“ , što može prozrijeti svaki uredan pojedinac u službi zajedništva, po kojem vjeruje. . . opasan je medij zla kao – pojedinac, obitelj ili jedna zajednica, s tendencijom daljnjeg trovanja skladnih, čistih duša.
Nakon, neuredni zavarani prividom, po svojim željama, stradaju kao mazohisti, a što je urednima opomena za samokritičko djelovanje da zajedništvo akumulira snagu, ili se uruši po neuredno - samovoljnoj duši na Zemlji.
U konkurenciji za zajedništvo i vjeru život je smisao i nagrada, uvijek proporcionalan ponašanju po pravilima života, pojedinca, obitelji i države, s tendencijom zajedno i skladno po općoj volji koja jest. Prokleti obično žrtvuju jedno – zajedništvo, bitno; mediji zla kao operativci u službi su protiv dobra. Dakle, pojedinci i narodi su tvorci svoje sudbine. . . gdje jesu, a mjerila su im ognjišta, čast i dostojanstvo, a zadovoljni su i veseli koliko su zaslužni dok se natječu u zajednici, po volji.
Dakle, izblefirano neuredni, zaneseni prividom, dalje u mraku pokazuju neznanje, umišljaju u podzemljima svojih idola i po željama za sebe, jesu opomena, kao razarači zajednice. Takvi pojedinci po ispunjenom dovoljnom razlogu, na razne načine već dugo urušavaju hrvatsko zajedništvo, a pokazatelj je neskladnost zajednice.
Zlo ne razumije da nema alternative zajedništvu, zato svim iskušenjima na ovim prostorima Hrvati trebaju odoljeti radi skladnog zajedništva, u što se vjeruje.
Vjerovanje je odraz skladna zajedništva, pojedincu, obitelji i državi vrijedno i korisno, kao zalog i razlog za dalje, a uvijek po volji slijede afirmativni rezultati, ukoliko je skladno s voljom Stvoritelja – koordinatora.

3. Nema pojma zašto se ne može poimati! Zamka je lukavost kao svojstvo životinje što čovjeku ne priliči, pa neuredni pojedinci ljudske vrste nisu lukavi - niti mudri, već po volji i željama postvareno truli, pa kao bezdušne stvari nemaju osjećaja, ne znaju što hoće, samo zaneseni žele. . , a kada im se želje ostvare propadnu, propadaju proporcionalno željama. Takvi Hrvati pojedinci, hrvatske porodice i stranci, kao lutalice po Hrvatskoj, sa svojim prikladnim sredstvima blefirajući kockaju se životima, rutinirani nameću se kao rušitelji zajedništva.
Vjera je uzrok i posljedica konkretnog zajedništva. Vjerovanjem u jedno i apsolutno, praktični vjernici se očituju djelovanjem i djelima. Vjernici – nevjernici odnos je proporcionalan – kao znanje i znanost, nevjernici ne vjeruju u ono što jest. Dok u ime koji Jest znanje osvjetljava temelj, a spašava vjera.
Porušena zajednica je odraz nevjere, po volji je konačna. 
U Zagrebu, siječanj 2016.

dr. sc. Ilija Barjašić
Predsjednik Pokreta za preporod hrvatskog duha i poticanje nataliteta u Hrvatskoj ŽIVOT i Predstojnik HAZUD-a za poticanje nataliteta u Hrvatskoj





Nema komentara:

Objavi komentar