nedjelja, 29. siječnja 2017.

DIDA PRICAJ MI NESTO O NASOJ HRVATSKOJ - Velecasni Josip Kasic

HVALA SVIM U HRVATSKOJ I U SVIJETU KOJI SU ZA ZAJEDNIŠTVO HRVATSKOG NARODA! VELIKO JE BOGATSTVO DUHA HRVATSKOG NARODA KOJI JE OSTAO VJERAN SVOJOJ DOMOVINI HRVATSKOJ !

Govor mržnje zamjenimo govorom ljubavi, ljubav, ljubav i samo ljubav nam daje snagu da pobjedimo zlo Hrvatskog Naroda. ( Podjele, mržnja, iskljucivost, poniženje, omalovažavanje ego, koji iskljucuje sve druge. Ego, koji je samo dobar, a drugi su svi loši, ego koji ubija, na kraju ubija nas same). Promjenimo odnos prema covjeku. Covjek je naše najvece bogatstvo. Nemojmo svojatati Hrvatsku samo za sebe. Hrvatska je država Hrvatskog Naroda. Svi pripadnici Hrvatskog Naroda na Hrvatsku imaju pravo i prema Hrvatskoj obaveze. Tražimo u covjeku ono dobro koje svaki covjek ima, ako to dobro tražimo i naci cemo ga. To dobro ce služiti svima a najviše onom koji ga traži i onima koji dobro daje. Nažalost do danas smo tražili u covjeku zlo, dobijemo razjedinjenost. Pocnimo od danas razmišljati drugacije. Svaki covjek ima svoju vrijednost. Pronadimo u covjeku te vrijednosti pa ce nam svima biti bolje. Što god tražimo to cemo i naci. Sve ovisi od nas samih. Probudimo se i pocnimo razmišljati o sebi i sa ljubavlju o drugima




Budite sudionik promjena. 

 Zahvaljujući našim vrhunskim stručnjacima Hrvatska je gospodarski program dobila besplatno, jer su eksperti radili besplatno. Kada su naši eksperti radili u inozemstvu i kada ih je posjetio pokojni  Predsjednik dr. Franjo Tuđman pitao ih je kako su došli u Hamburg rekli su vlakom o svome vlastitom trošku, na što im je gospodin Predsjednik rekao da će se u Hrvatsku vratiti predsjedničkim avionom. Radi se o timu eksperata koji su 28.06.2010.g. u poljskom gradu Szczecinu uvjerili ministre EU da napuste dotadašnju strategiju prometno-industrijskog povezivanja sa Azijom preko Rajne-Maine-Dunava i Crnog mora u korist Route C-65 Baltic-Jadran sa Lukom Rijeka kao središnjim čvorištem, usprkos žestokoj borbi Italije i Slovenije koji su tražili da to bude Trst i Kper. Na tu stratešku ministarsku konferenciju nije se odazvao niti jedan hrvatski ministar, kao ni na veliku stratešku konferenciju o željezničkim koridorima koja održana 19. i 20. 09. 2011. u Baku, na kojoj su naši eksperti ugradili nove željezničke koridore za koje službena vlast u Hrvatskoj ne zna i ne želi znati, a stalno priča o nekakvom ulasku u EU. Naknadno je jedan državni tajnik iz Ministarstva potpisao deklaraciju iz Szczecina, ali opet hrvatska javnost o tome ne zna ništa. ZAŠTO?. Ovim gospodarskim programom Hrvatska stavlja u funkciju svih 7 međunarodnih koridora koji prolaze njezinim područjem, što znači da Hrvati mogu ugodno živjeti od položajne rente, o kojoj najbolje svjedoči specijalni Certifikat kojim EU jamči svojim poduzetnicima za rizike iz uloženog kapitala u razvoj upravo ovoga gospodarskog programa koji se temelji na rezultatima istraživanja međunarodnih projekata čiju je izradu financirala, sa nepovratnim financijskim sredstvima Europska komisija. Za Hrvatsku i zemlje Središnje Europe posebno je važan ekonomski multiplikator 11 kojega izaziva međunarodni javni promet tereta, što znači da se na svaki EUR Luke Rijeka ostvari još najmanje 11 EUR-a novog prihoda kod malog i srednjeg poduzetništva koje čini kralježnicu hrvatskog gospodarskog sustava. Pogledajte www.hssd.hr pod rubrikom vijesti ili nawww.strankahz.com. Sve je objavljeno sve je transparentno. Osim "Glasa koncila" nitko ništa nije objavio, vas molimo pogledajte "Glas Koncila" broj 8/2010. pa će vam puno toga biti jasno.

 

Nema komentara:

Objavi komentar