petak, 17. srpnja 2015.

SAMO JE HRVATSKA VOJSKA GARANCIJA HRVATIMA

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

SAMO JE HRVATSKA VOJSKA GARANCIJA HRVATIMA
http://www.jutarnji.hr/multimedia/archive/00834/oluja_knin24-05081_834788S1.jpg
Ovih dana hrvatska sredstva informiranja izvješćuju da na mimohoduna obljetnicu vojno-redarstvene akcije Oluja  neće sudjelovati neke savezničke države, primjerice SAD, Velika Britanija ili Mađarska ili Slovenija. Sada je svima u Hrvatskoj jasno da je samo hrvatska vojska garancija Hrvatima na hrvatskim prostorima.
Narušeno hrvatsko opće dobro pouka je da se ne smije dijeliti, već da se treba spajati u ime dobra i unapređivati. Hrvati trebaju više poštivati načelo zajedništva i pridružiti se, i rješenje je tu, uvijek je tako i bilo, jer jedinstvo je odraz reda, tj. snaga.

Danas, istim šablonama kao 1918. godine, 1941. godine i 1990. godine, četnici s popovima SPC-e su po Liki izazivali i pripremali se za rat u pogodnom trenutku. Propagiraju skupa s antifašistima kako nijedan oblik države kroz povijest Hrvata nije valjao, kao ni jedna hrvatska vojska. . ,  u što jedan primitivan narod uvjerava Hrvate.
Hrvatima danas, globalizacija i NATO samo je jedna karta i adut, sjetimo se prošlosti i Austro-Ugarske kao okupatora kada se raspala, hrvatska vojska neustrojena nije se uspjela oduprijeti Srbiji kao novom okupatoru.
Dakle, samo hrvatska vojska garancija je Hrvatima na hrvatskim prostorima.

Zagreb-Zadar, 17. srpnja 2015. godine
  

Nema komentara:

Objavi komentar