utorak, 14. srpnja 2015.

Kako bi ojačao i borio se s najtežom bolesti, vaš organizam treba - marelicu!

Alternativa WebshopNazovite nas na 033 731 922

Kako bi ojačao i borio se s najtežom bolesti, vaš organizam treba - marelicu!

Marelica, osim što je jako ukusna, vrlo je hranjiva i ljekovita. Od vitamina u sebi ponajviše sadrži vitamin C, vitamine B kompleksa i beta karoten, a od minerala kalij, kalcij, magnezij, fosfor, sumpor i željezo.
Marelice su odlične za osobe s bolestima srca i krvnih žila te povišenim krvnim tlakom i anemijom.
Alternativna medicina preporučuje konzumaciju koštica marelice kao prirodni izvor supstanci koje ubijaju stanice raka i to bez narušavanja zdravlja. Preporučena dnevna doza koštica marelice je 5-7 dnevno.
Svježe marelice ne samo da su ukusni i osvježavajući, već ubrzavaju izlučivanje otrovnih tvari iz organizma.
Klikni za proizvode i uštedi 20% ili nas nazovi na 033 731 922 »
Koštice marelice

Koštice marelice - izvor zdravlja i dugovječnosti

Narod Hunza iz sjevernog Pakistana, poznat po dobrom zdravlju i dugovječnosti, živi je dokaz zdravstvenih pogodnosti koštica marelice.

Koliko im marelice znače može se zaključiti po tome da mjere svoje bogatstvo po stablima marelica koje posjeduju.

Koriste ih u prehrani u svim oblicima, a njihovo ulje služi im za pečenje, gorivo, začinjavanje jela te njegu lica pa im žene imaju prekrasan ten.

Smatra se da konzumiraju 200 puta više vitamina B17 od nas zapadnjaka, oko 30 do 50 sjemenki na dan.

Navodno među njima nikada nije zabilježen slučaj raka.
Poklanjamo mirisne štapiće
Klikni, naruči, uštedi 20% ili nazovi 033 731 922 »

Ulje koštice marelice za mladolik izgled

Ako ste u potrazi za cjenovno povoljnom i potpuno prirodnom vrhunskom njegom, tada bi rješenje za vas moglo biti ulje koštica marelice.

Još prije 5000 godina drevni kineski medicinari primjenjivali su ga za tretiranje dišnih infekcija, bolova u uhu i nosu, hemeroida, čireva i tumora.

Prilikom liječenja primijetili su da ono dubinski vlaži kožu, ostavljajući je baršunastom i glatkom. Kroz stoljeća druge zemlje pri trgovanju mijenjale robu za ovo ulje, a u 16. stoljeću vrijedilo je gotovo jednako kao zlato.
Iznimno je cijenjeno u masaži zbog dubinske njege i brzog upijanja. Koristi se u njezi svih tipova kože pa i onih najosjetljivijih poput bebine kože.
Neki ga smatraju najboljim uljem za njegu kose i kože, jer daje baršunast osjećaj, elastičnost, čistoću i mladolik izgled.
Akcija na ulje koštica marelice
Klikni, naruči, uštedi 20% ili nazovi 033 731 922 »

Brašno koštice marelice bogato vlaknima

Brašno dobiveno iz koštica marelica bogato je vrijednim nutrijentima, lako probavljivo i puno vlakana.
Ne sadrži gluten. Mogu ga koristiti dijabetičari, osobe preosjetljive na gluten, alergičari. Može se koristiti za slana i slatka jela.
Koštice marelice sadrže široku paletu antioksidanata i zdravih masnih kiselina. Štite srce i krvne žile, poboljšavaju stanje kože. Bogate su vitaminom B17.
Pogodno je za osobe na Paleo dijeti.
Akcija na bezglutensko brašno koštica marelice
Klikni, naruči, uštedi 20% ili nazovi 033 731 922 »
Poklanjamo 1 kg prave himalajske soli
Garancija kvalitete Web trgovac godine Besplatna dostava iznad 399 kn
Sve prigovore sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (N.N. 41./2014.) možete poslati na adresu: Alternativa za Vas d.o.o., Virovitica, Ulica zlatnog polja 98, OIB: 13027864498, na e-mail adresu: kontakt@alternativa-za-vas.com, na broj faxa: +385 33 732 246 ili podnijeti u poslovnim prostorijama na adresi: Ulica zlatnog polja 98, 30000 Virovitica. Kako bismo Vam sukladno članku 10. stavak 5. Zakona potvrdili primitak pisanog prigovora, a zatim i na isti odgovorili, molimo Vas da navedete točne podatke za primitak istog.

Nema komentara:

Objavi komentar