nedjelja, 19. travnja 2015.

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVAISHZ PODRUŽNICA ZADARISHZ PODRUŽNICA POLIČNIK PRIOPĆENJE ZA JAVNOS

GRAD ZADAR I OPĆINE ZADARSKE ŽUPANIJE TENDENCIOZNO SE URUŠAVAJU
 | Foto: Vox
Privid i šarenilo varka su i zamka modernih eksploatatora koji su se, zbog posebno ugodnog  podneblja, naročito okomili i usmjerili protiv Hrvata koji stoljećima odoljevaju zlu, desetkovani - danas očito gube kompas za život, što posebno pokazuje natalitet, kao smisao i alarm za samokritičnost. Vidi egoiste čovjeka, formirana po zlu, neredu koji bi zbog sebe urušio opće dobro. Tako zlo počne djelovati i više kada takav pojedinac prevarama i. . . zauzme rukovodeće pozicije, kao načelnik općine, gradonačelnik,  premijer ili predsjednik Hrvatske. Nevjerojatno je da takvi mogu svojom „kvalitetom“ zauzeti čelno mjesto jedne stranke, načelnika općine, gradonačelnika, premijera ili institucije predsjednika Hrvatske.To kao fenomen – opomena može pslužiti naročito narodima Europe, kako su pritiscima, u skladu s vremenom i okolnostima, poljuljali Hrvatima kriterije . . . časti,  dostojanstva Života, što se adekvatno pokazije mortalitetom kao posljedicom . . . Svojim djelotvornim šablonama poljuljali su odlučnost Hrvata u borbi protiv zla. Bez generaliziranja, ali ukupno nosioci vlasti su toliko loši da su urušili opće dobro i očigledno poljuljali temelje vrijednostima i uvjetima i za fizički opstanak Hrvata na ovim prostorima u Hrvatskoj. Hrvati na svim područijima pokazuju se kao iscpljen narod bez radosti, osmjeha, a što potiče na reforme, a pojedince da se odazovu pozivu Hrvata, jer taj pojedinac je dužan prihvatiti tu funkciju, zauzeti ulogu kao koordinator – vladar, radi poticanja na red i rad. Dakle, po sudbini bez oklijevanja, po pravilima Stvoritelja treba služit u ime općeg dobra, svom narodu.
1.    Taj pojedinac je samokritičan!
2.    Taj pojedinac je častan!
3.    Taj pojedinac je mudrac!
4.    Taj pojedinac je odlučan u borbi protiv nereda!
5.    Taj pojedinac zna poticati Hrvate na  red i rad!
6.    Taj pojedinac zna da vjera u Oca i zajedništvo je garancija čovjeku.
7.    Taj pojedinac čuva svoj narod od loših navika i uvjeravanja suprotnih pravilima Života.
8.    Taj pojedinac upozorava na zlo koje uvjerava Hrvate da ne rade i da ne rađaju.
9.    Taj pojedinac upozorava kako lažac lukavo navikava Hrvata, jer čovjek je biće koje se može naviknuti i odviknuti, može se naviknuti da srlja u vlastitu propast.
   Stranka hrvatskog zajedništva u Zadarskoj županiji, gdje se najviše angažira, odlučna je dodatnim radom prokazivati i ukazivati kako se suprostavljati i zaustaviti neosviješćene pojedince kao egoiste u Zadarskoj županiji i gradu Zadru: da budu opomena svim općinama i gradovima u Hrvatskoj. Nije utjeha Hrvatima u Zadarskoj županiji, ako se tvrdi da ni Zagreb nije bolji, epidemija u Hrvatskoj hara.
Konkretno u općinama Zadarske županije, načelnici su se toliko, prividnim smicalicama, izreklamirali, koristeći se psihologijom za mase, da su narod navikli na nerad i mrvice kojima ih kontroliraju. Dakle, vlastodršci u Zadru i Poličniku, pomoću jako sumljivih fondova sada stimuliranjem svojih novinara, upornim ponavljanjem laži, otupljuju i iscrpljuju gladne stanovnike pored neobrađenih polja. Mrvicama ucjenjuju narod, ustvari nude slamke za spašavanje... Dakle, pomoću psihologije, prilagođene masama oni vrijeđaju narod, nažalost uspjevaju unerediti život i na ovim prostorima.

Nekome, zbog strateških interesa u Općini Poličnik, vlastodršci općine kao produžene ruke, destimuliraju Poličane, Suhovarce i . . . Dok stimuliraju neke neuredne lutalice, strane nomade (cigane) koji svojim smetlištima izazivaju uzroke bolestima, deformacije kod domicilnog naroda, koje se izrazito šire.

Žitelji spomenutih sela ne mogu više niti prići, a kamoli obrađivati svoje zemlje, voćnjake zbog prljavštine i otrovnih plinova koji nastoju nakon što spaljuju razne otpadne predmete, da bi dobili čiste metale za prodaju . . . sve to spokojno promatraju vlastodršci, komunalni redari i ostale inspekcije – institucije.

Žitelji ovih općina, ove elementarne nepogode ocjenjuju kao diverziju na njih, zato, ubuduće, su odlučni pomoću institucija ili bez institucija spašavati gole živote na ovim prostorima.

Stanovnici iz ovih mjesta odlučno traže ne samo ostavke Davora Lončara načelnika Općine Poličnik, već i kaznene prijave zbog sabotaže i propusta odgovorne osobe koja je plaćena novcem poreznih obaveznika. Doslovce, ovo je sadističko iživljavanje nad stanovnicima ovih sela, zato spomenuti – nametnuti vlastodršci su za sve moguće lustracije, kao nevjernici, skloni samo razdvajanju i slabljenju hrvatskog bića.

Na znanje Hrvatima koji nisu upoznati problemom koji je perfidno stvoren kao pokusni balon, za ovakvu svjetsku populaciju koja bi se širila i devastirala . . .

Poslano:

1.    Vladi Republike Hrvatske
2.    Zadarska županija, Upravni odjel za prostorne uređenje, zaštitu okoliša i komunalne poslove
3.    Općini Poličnik

Zagreb- Zadar- Poličnik, 19. travnja 2015. godine

Nema komentara:

Objavi komentar