subota, 11. ožujka 2017.

UDBA JE POKUŠALA PRIKRITI ISTINU...TE ČITANJE PISMA GENERALA ŽELJKA GLASNOVIĆA...

UDBA JE POKUŠALA PRIKRITI ISTINU...TE ČITANJE PISMA GENERALA ŽELJKA GLASNOVIĆA...

HRVATSKI NARODE - na dan 23. veljače 2017. godine, u dvorani nadbiskupskog sjemeništa u Splitu, održana je prezentacija knjige “Uprava KOS-a JNA - desetogodišnje izvješće od 1944 do 1954 godine”, koju je pripremio poznati publicist i istraživač gospodin Roman Leljak. U prepunoj dvorani nastupili su: gospodin Roman Leljak, general i ex. saborski zastupnik gospodin Ante Prkačin, sudionik Križnog puta gospodin Petar Tomaš počasni predsjednik udruge domovinske vojske 1941-1995 glavni stan Split, sudionik Križnog puta gospodin Ante Klarić predsjednik udruge domobrana Omiš, operna pjevačica Ivona Bosančić, kulturno umjetničko društvo “Branimir 888 iz Muća”, glumac gospodin Josip Zovko, program je vodio poznati voditelj gospodin Denis Šabić. Bilo je vrlo poučno i scenski savršeno, prezentaciju knjige su snimale dvije video kamere, koje snimke su nekim “čudom” prvo bile nedostupne a potom je utvrđeno da nedostaju dijelovi video snimke gdje se ističu desetine udruga i političkih stranki koje daju punu podršku istraživačkom radu gospodina Romana Leljaka, te čitanje pisma potpore od generala i saborskog zastupnika gospodina Željka Glasnovića, kao i potpore istom od profesora Josipa Jurčevića , zatim se uspjelo doći do DVD-a video snimke čiji sadržaj je očigledno namjerno izmiješan i nije bilo moguće objaviti isto na internetskim stranicama !? Je li u takav slijed događaja bila umiješana UDBA kako bi se zatajila ISTINA o komunističkim zločincima, te da se prikrije činjenica kako su desetine udruga dali punu podršku gospodinu Romanu Leljaku u njegovom dalje istraživačkom radu, ili naročito zbog toga da se zataji čitanje pisma podrške od generala i saborskog zastupnika gospodina Željka Glasnovića - prosudite sami !!

Suorganizatori događaja koji su pružili svaku pomoć i punu podršku prezentaciji knjige i autoru gospodinu Romanu Leljaku u njegovom daljem publicističkom i istraživačkom radu su:

Hrvatska stranka prava - Splitsko-dalmatinska županija

Hrvatska čista stranka prava - Splitsko-dalmatinska županija

Deveta bojna HOS-a

Udruga domovinske vojske 1941-1995 glavni stan Split

Koordinacija Udruga ratnih postrojbi - Splitsko-dalmatinske županije

Podružnica Hrvatskog društva srpskih koncentracijskih logora - Splitsko-dalmatinske županije

Udruge stradalnika Domovinskog rata - Splitsko-dalmatinske županije

Hrvatska Udruga Benedikt Split

Udruga Domobrana u Omišu

Udruga boćara “Branitelj” Split

Udruga ŠRC “Branitelj” Split

Te niz drugih udruga proizašlih iz Domovinskog rata i civilnih udruga - Splitsko-dalmatinske županije, kao i pojedinaca kojih je dugačak popis, a svi daju svekoliku podršku prezentaciji knjige autora gospodina Romana Leljaka i njegovom daljem istraživačkom radu !!

Pismo podrške od generala i saborskog zastupnika gospodina Željka Glasnovića, koje je pročitao glumac gospodin Josip Zovko.

Predmet: Prezentacija strogo povjerljive knjige naziva „Uprava KOS-a JNA – desetogodišnji izvještaj od 1944. do 1954. godine“ s podnaslovom „Borba protiv neprijatelja“ koju je pripremio poznati publicist i istraživač gospodin Roman Leljak – na dan 23. veljače 2017. u 18.00 sati, u dvorani dadbiskupskog sjemeništa u Splitu, Zrinsko Frankopanska 19.
Dragi Hrvati i Hrvatice, braniteljske i druge domoljubne udruge i pojedinci koji su dali doprinos ovome projektu, srdačno vas pozdravljam!
Promotori istine i organizatori ove prezentacije, svjesni su činjenice da je komunistički režim kod većine Hrvata uspio izbrisati kolektivnu memoriju.
Uz etnocid, klasni genocid i aristocid, memoricid možda ima najstrašnije posljedice za naš narod jer smo zaboravili imena tisuća naših mučenika koji su umirali u mukama za našu vjeru i za Hrvatski narod. Integralni dio tog memoricida bio je i libricid, odnosno, sustavno uništavanje arhivske građe, zemljišnih i crkvenih knjiga i drugih dokumenata i knjiga. To je pomoglo najkrvavijoj tiraniji u Europi (izvan Sovjetskog saveza) da uz ostale oblike zločina, provede i ekonomski zločin nad Hrvatima i drugim narodima na ovim prostorima.
I danas trpimo teške posljedice legalizirane pljačke koja je provedena kroz nacionalizaciju i konfiskaciju. Najofucanija mantra i konstrukcija sadašnje jugokomunističke garniture koja se infiltrirala u sve pore vlasti i hrvatskog društva je: „Moramo se brinuti o budućnosti a ne o prošlosti“.
U Hrvatskoj treba iskorjeniti „petu kolonu“ moralnih zločinaca koji i danas šire velikosrpsku propagandu kao povjesnu istinu. Hrvatska i Slovenija jedine su postkomunističke zemlje koje još nisu donijele niti su počele s provedbom lustracijskih zakona. U Rumunjskoj je, primjerice , formiran „Institut za povjesnu istinu i savjest“, a u Bugarskoj je komunistička partija proglašena kao kriminalna zločinačka organizacija.
U Hrvatskoj, filokomunistički kameleoni sprječavaju otkrivanje istine i analizu naše prošlosti jer bi ona pokazala da su oni i njihovi sadašnji ortaci u mainstream medijima, kulturi, nevladinim udrugama, politici i svim polugama javnog i gospodarskog života, ostali apologeti najkrvavije pljačkaške tiranije u ovom djelu Europe.
Mentalna baština komunizma korijen je i uzrok te glavna prepreka razvoja Hrvatske u pravednu, modernu i funkcionalnu državu.
Dragi Hrvati i Hrvatice, moramo shvatiti da je Hrvatska još u raljama najperfidnije i najubojitije doktrine u ljudskoj povjesti, a to je boljševički sotonizam.
Neka nam Bog dade dar rasuđivanja i razlikovanja duhova.
Dostojevski je rekao da je ljudsko srce arena u kojoj se bori Bog i đavao za prevlast.
Tražite istinu i zapamtite – Bez istine i pravde nema pomirbe!
Neka nas u ovom boju blagoslovi i vodi desnica Boga nad vojskama!
Bog i Hrvati!
Vaš Željko Glasnović
General u mirovini i nezavisni saborski zastupnik
U Zagrebu, 21. veljače 2017.

































Nema komentara:

Objavi komentar