nedjelja, 10. srpnja 2016.

Where Does Britain Brexit To?





 
 July 08, 2016 
 Respected friends,

Did you ever wonder how the Fatima message can be applied to the future of America? The United States has an important role in history. I invite you to read more about this idea in my recent article.

  • America’s Fatima Future: How a Return to Order Can Make It Happen

Currently, there is a lot of debate on the consequences of the British vote to leave the EU -- Brexit. I believe Brexit cannot be reduced to merely economic terms. There is much more involved than trade regulations. Read the article here.

  • Where Does Britain Brexit To?

Finally, Mr. Norman Fulkerson has commented on the decision to allow transgenders into the American military. This is the most recent step in a process that has transformed our Armed Forces. The military, which is and should be a hierarchical organization to get things done, is now being fashioned to reflect societal trends that do the contrary. Read the article.

  • Radical Egalitarianism: How Transgenderism Got Into the
Military

 Until next time, I remain

Sincerely yours,


John Horvat
Tradition Family Property 
www.tfp.org 

 

P.S. - If you are happy with the work of the American TFP, please consider giving a small tax deductible gift today so we can expand our spiritual crusades. Thank you! May God bless you.
Kedves STJEPAN!
Múlt héten a spanyol Cañizares bíboros meghurcolásával kapcsolatban kértem a támogatását. Jó hírrel szolgálhatok, ejtették a bíboros elleni vádakat. Cañizares bíboros a segítségünket kérte, közösségünk nem hagyta cserben. Nem hagytuk, hogy a gender és LMBT lobbi nyomására igazságtalanul ítéljék el. Több mint 200 000-ren álltunk ki mellette, a magyar aláírók száma pedig meghaladta a 6000-ret. Köszönjük mindenkinek, aki szívén viselte az ügyet. Ha aláírta a petíciót, Ön is hozzájárult a sikerhez. Segített megakadályozni, hogy egy ártatlan embert ítéljenek el értékei felvállalásáért.
Cañizares bíboros az alábbi sorokkal mond köszönetet a petíció aláíróinak, Önöknek:"Aláírásuk és támogatásuk megérintette a szívemet. Köszönöm szépen. Tudom, hogy szeretetből csatlakoztak ehhez a CitizenGO petícióhoz. Tudom, hogy tisztában vannak vele, hogy ami kockán forog, az nem az én életem, hanem a vallásszabadság és a keresztények joga ahhoz, hogy kifejezzék hitüket és meggyőződésüket. Itt az ideje felállni, és nem félni. Bátorság, előre!” Üdvözlettel: Zaymus Eszter és a CitizenGO csapata U.i.: További információ (spanyol nyelven): 1., 2.Az alábbi képen Ignacio Arsuaga, a CitizenGO elnöke látható, amint személyesen viszi el az aláírásokat a Valenciai Városházába.


A CitizenGO.org aktív polgárok közössége, akik célul tűzték ki az emberi élet, a család és a szabadság védelmét világszerte. Ha szeretne többet megtudni a CitizenGO-ról, kattintson ide vagy kövessen minket a Facebookon vagy TwitterenEzt az üzenetet tokic.stjepan719@gmail.com. kapja. Ha szeretne leiratkozni a levelezőlistáról, kattintson ideAmennyiben kapcsolatba szeretne lépni velünk ne erre az e-mailre válaszoljon, hanem a http://www.citizengo.org/en/contact oldalon keresztül keressen minket!

Nema komentara:

Objavi komentar