ponedjeljak, 17. studenoga 2014.

RAZGOVOR Dražen Keleminec, predsjednik Autohtone - Hrvatske stranke prava:


'Perković je organizirao Paradžikovo ubojstvo'. Josip Perković je 90-ih godina bio u samom vrhu hrvatske države - i siguran sam da je upravo on organizirao likvidaciju našeg dopredsjednika HSP-a. Pošto je tada Ruža Tomašić radila kod Perkovića, pozivam ju javno da otkrije tko je organizirao i planirao Paradžikovo ubojstvo.


Gospodin Keleminec rado se odazvao na naš poziv da o svemu rečenom opširnije progovori za naš tjednik.
Čini se da su pravaši spali na par slova, razmilili se uz HDZ i Savez za Hrvatsku, umjesto da stvore svoju veliku koaliciju?
- Samo je Autohtona - Hrvatska stranka prava na nedavnim izborima za Europski parlament izašla sa svojom samostalnom pravaškom listom. Naša politika je u skladu s načelima osnivača Stranke prava dr. Ante Starčevića, koji nikada nije služio nikome osim svom vlastitom narodu. Danas na hrvatskoj političkoj sceni postoji još nekoliko pravaških stranaka, ali njih je stvorila Udba i one po zadatku razbijaju i uništavaju pravaštvo u Hrvatskoj. Istodobno te lažne pravaške stranke po tom istom zadatku služe HDZ-u, a za narod kojeg su opljačkali i HDZ i SDP ih nije briga. Da je pravaštvo od 1993. godine vodilo svoju samostalnu politiku ne bi došlo do raskola i danas bi HSP bio na vlasti u Hrvatskoj, u kojoj bi svaki Hrvat i Hrvatica bili sretni i zadovoljni.
Komu je smetao Paradžik - je li on bio pravi pravaški vođa?
- Antu Paradžika Udba je progonila još za vrijeme Jugoslavije, zbog nejgove želje da se stvori hrvatska država. Pošto je Udba znala da će se Jugoslavija raspasti, ona je 90-ih godina stvarala hrvatsku državu iz straha da upravo Paradžik i drugi ne bi vodili Hrvatsku, a s time su očekivali i progone za sva svoja nečasna djela koja su činili, zatvarajući i ubijajući časne Hrvate. Jedan od takvih udbaša je i Josip Perković, koji je danas u njemačkom zatvoru zbog ubojstva Stjepana Đurekovića. Josip Perković je 90-ih godina bio u samom vrhu hrvatske države - i siguran sam da je upravo on organizirao likvidaciju našeg dopredsjednika HSP-a Ante Paradžika iz razloga što je tada HSP imao veliku popularnost i svoju vojnu formaciju HOS, koja je bila u službi obrane domovine. Pošto je tada Ruža Tomašić radila kod Perkovića, pozivam ju javno da otkrije tko je organizirao i planirao Paradžikovo ubojstvo. Ona to zna i dužnost joj je da nam to otkrije.
Jedini ste od pravaša podržali knjigu o ubojstvu Mira Barešića, tko su ubojice?
- Knjigu punu dokaza i dokumenata objavili su Mario Barešić i Stipe Jukić iz Šibenika. Nakon što sam pročitao radnu verziju knjige shvatio sam da knjiga mora doći u ruke mnogih domoljuba, ali i pravosudnih institucija u Hrvatskoj. Zbog tog razloga podržao sam knjigu i organizirao promociju u Zagrebu. Knjiga o ubojstvu Mira Barešića razotkriva udbaše koji su 90-ih glumili velike Hrvate. Mira Barešića je Udba dovela u Hrvatsku i od te iste Udbe je ubijen metkom u leđa. Ubojica Mira Barešića je živ, a Državno odvjetništvo i dalje o tome šuti. Jasno je zašto!
Koliko je opasno danas biti pravi pravaš u Hrvatskoj?

- Ako si pravaš po zadatku - kao Ruža Tomašić, Pero Ćorić ili vođe HČSP-a - onda je pravaš biti lako, jer strukture Udbe-HDZ-a stoje iza tebe. Ako si pravaš iz srca, ako si pravaš po uvjerenju, ako si pravaš koji razmišlja svojom glavom za Hrvatsku, onda je pravaš biti jako teško. A – HSP ne služi nikome osim svom hrvatskom narodu - i zbog toga nas progone i cenzuriraju HRT i drugi jači medija, koje kontroliraju komunistički kadrovi SDP-a i HDZ-a.
Zbog Pupovca ste imali dosta neugodnosti, kako gledate na njega danas?
- Ove godine organizirao sam već peti zaredom prosvjedni skup u Srbu, s nakanom da ne dopustimo Pupovcu veličanje četništva, ubijanja i klanja hrvatskoga naroda u tom kraju. Pupovac pokušava lažirati povijest, ono što se u Srbu dogodilo, i četništvo prikazati kao antifašizam. Sjetimo se da su pobunjeni Srbi iz Hrvatske na valu velikosrpske politike Beograda održali miting baš u tom Srbu - 25. srpnja 1990. godine. Nakon tog mitinga započeli su ponovno u srcu Hrvatske ubijati i progoniti Hrvate. Na tom mitingu bio je i četnički vojvoda Vojislav Šešelj, koji se ovih dana vratio iz Haagu, ali kao ratni zločinac. Pupovac ima braću Mladena i Vojislava koji su sudjelovali u razaranju Hrvatske i bili u četničkim postrojbama. Umjesto da se Pupovcu zabrani veličanje četništva u Srbu, naša izdajnička vlast me progoni zbog Srba, sudskim postupcima i pozivanjem na informativne razgovore - i to na osobne Pupovčeve prijave. Poručujem Pupovcu da velikosrpsku i četničku politiku veliča u Srbiji - i neka upamti da će doći dan kad će mu to biti zabranjeno i da će snositi odgovornost za to djelo. Kujundžića za predsjednika države
Kojeg kandidata za predsjednika podržava A-HSP?
Autohtona-Hrvatska stranka prava na predstojećim izborima za predsjednika Hrvatske podržava gosp. prof. dr. Milana Kujundžića. Ovom prilikom pozivam sve simpatizere, članove i dužnosnike stranke da ga podrže, jer on nije komunistički kadar kao što su Josipović ili Mesić.

Vlada li Udba još uvijek državom - što možete reći o prijetnjama smrću koje ste primali?

- Naravno, Udba vlada i danas. U svim porama vlasti u Hrvatskoj su stari udbaši i njihova djeca. Ivo Josipović i Zoran Milanović su djeca istaknutih komunista za vrijeme Jugoslavije, Goran Radman, ravnatelj HRT-a bio je suradnik KOS-a i zadnji direktor HRT-a za vrijeme Jugoslavije. O Stjepanu Mesiću da i ne govorim. Takvi kadrovi danas uživaju sve privilegije i imaju menadžerske plaće, dok branitelji i opljačkani hrvatski narod gladuju. Ti isti udbaški kadrovi 90-ih nisu stali u obranu Hrvatske, već su se skrivali u mišjim rupama, a sada rade na uništavanju i pljački Hrvatske i hrvatskoga naroda. Nije mi jasno kako to trpi hrvatski narod, nije mi jasno zašto su svi u strahu. Pa da smo bili u strahu 90-ih danas ne bismo imali Hrvatsku. Mi smo taj rat dobili i mi moramo stati ponovno u obranu Hrvatske od domaćih izdajnika. Na kraju prošle godine ta ista Udba pokušala mi je preko HTV-a podmetnuti da ja stojim iza prijetnji smrću bivšem ministru Željku Jovanoviću. Cilj im je bio zatvoriti me i strpati u ludnicu kao i Marka Franciškovića. Na kraju je ispalo da su tu prijetnju poslali upravo ljevičari - ljevičaru. Progone me preko prekršajnih prijava, a imao sam i dva fizička napada, uz teške tjelesne ozljede. Da ne govorim o njihovim podmetanjima gdje su me pokušali prikazati kao zlostavljača, itd. Ali ovim putem im poručujem da me neće slomiti i da će naše vrijeme doći kad-tad, a onda će im suditi hrvatski narod za izdaju i pljačku Hrvatske.
Kakvo je Vaše mišljenje o Karamarku na čelu tzv. reformiranog HDZ-a?
- Kako da vjerujem Karamarku, koji je za vrijeme Jugoslavije radio za Udbu. Kako da vjerujem Karamarku koji je krajem 2009. u svom intervjuu za Večernji list izjavio je da nikada neće reći "kako smo uhitili Antu Gotovinu". U tom istom intervjuu kaže kako je veliki prijatelj s Josipom Manolićem i Stjepanom Mesićem. Kako je bio šef kabineta Manoliću i Mesiću i da je Mesiću vodio Izborni stožer. Tada je izjavio da on nije desničar, već liberal! Sada je veliki desničar, a kada dođe na vlast opet će biti liberal. To je stvarnost hrvatske politike. Hrvatski narod stalno doživljava prijevare i zato smo tu gdje smo. Odlaskom Zorana Milanovića i dolaskom Tomislava Karamarka ništa se neće dogoditi. Neće biti promjena, već nastavak služenja Bruxellesu i MMF-u na štetu hrvatskoga naroda.
Zašto Hrvatska nema desnicu?
- Hrvatska ima desnicu. A-HSP je desna stranka. Ali problem je, kao što sam rekao, da su na vlasti udbaši koji rade sve da prava desnica ne ojača.
Često vas vidimo na prosvjedima, burno ste reagirali kad je vlast štitila Perkovića, i kad je nanosila nepravdu Franciškoviću ?

- A-HSP je organizirao dosta prosvjeda protiv zaštite Josipa Perkovića. Vidjeli ste da su upravo SDP i Zoran Milanović otvoreno stali iza Josipa Perkovića. Mi smo u Vladu predali pismo Zoranu Milanoviću, gdje smo napisali "tko štiti ubojicu i sam je ubojica". Kakva je to vlada koja štiti ubojicu? Kakva je to vlada koja ne poštuje pravosuđe Njemačke? Na ovom je primjeru vidljivo da je ova vlada komunistička, boljševička i zločinačka.
Potkraj života Starčević se razočarao u Hrvate, čeka li takva sudbina svakog pravog pravaša?

- Osobno sam razočaran u većinu pripadnika hrvatskog naroda, kao što se i Ante Starčević za svog života razočarao. Nije mi jasno kako mogu trpjeti taj teror SDP-a i HDZ-a? Nije mi jasno kako glasuju za te stranke? Nije mi jasno zašto 75 posto biračkoga tijela ne izlazi na izbore, jer vidljivo je da su razočarani politikom SDP-a i HDZ-a. Ako su razočarani, jedini izlaz im je izaći i kazniti ih, a ne bojkotirati izlazak i tako neizravno pomagati im da i dalje pljačkaju i uništavaju Hrvatsku i hrvatski narod. Hrvatski narod se mora probuditi i uzeti sudbinu u svoje ruke i stoga pozivam sve razočarane i prevarene da im je jedini spas izaći na izbore i spasiti se od kataklizme koju nam spremaju ove dvije stranke.
Vrtimo se u blatu, na vlasti se izmjenjuju HDZ i SDP, kako izaći iz tog gospodarskog ludila i neimaštine?
- Udba je stvorila i HDZ i SDP - komu to nije jasno taj nije za politiku, a i da mu bude bolje. SDP i HDZ su zbog ulaska u Europsku uniju promijenili 500 zakona na štetu hrvatskoga naroda. Otvorili su granice za nekvalitetnu robu i time uništili naše gospodarstvo i radna mjesta. Danas imamo najveći PDV na svijetu - zar je to normalno, a očekuje se i skori bankrot državnoga proračuna. Vidljivo je da Zoran Milanović nije sposoban voditi svoju stranku, a kao takav danas vodi Vladu i hrvatsku državu Danas ima 363.411 nezaposlenih građana, a od dolaska SDP-a na vlast broj nezaposlenih povećan je za 47.973 osobe. Istodobno SDP po podobnosti zapošljava svoje članove i svoju rodbinu u poduzećima u većinskom vlasništvu države.
Mediji su podijeljeni prema pripadnosti političkoj opciji, koliko uopće građani mogu razumjeti što se događa?
- Mediji su u službi SDP-a i HDZ-a: Večernji list i Nova TV u službi HDZ-a, a Jutarnji list, Slobodna Dalmacija, Novi list i RTL u službi SDP-a. HRT je u službi onih koji su na vlasti. Kad je na vlasti SDP tada je u njihovoj službi, a kada je HDZ tada u njihovoj. Mediji manipuliraju anketama i na taj način uništavaju volju birača da izlaze na izbore, a to je cilj i SDP-a i HDZ-a. Danas se u tom segmentu vodi specijalni rat i naši građani ne mogu to razumjeti. Zašto? Zato što vjeruju medijskoj manipulaciji. Primjer je Holy, koju HRT danonoćno pušta u eter, a cilj je da SDP spasi svoje razočarano biračko tijelo, a nakon izbora SDP i Holy zajedno će krojiti našu sudbinu. To su manipulacije kojima treba stati na kraj.
Pet ključnih poteza A-HSP-a kad osvoji vlast
Kad bi Vaša stranka osvojila vlast, što biste poduzeli?

- Pet je glavnih točaka političkog programa Autohtone-Hrvatske stranke prava: lustracija, revizija pretvorbe i privatizacije, nacionalizacija prirodnih resursa i ključnih javnih poduzeća, vraćanje državnog monetarnog suvereniteta i izlazak iz Europske unije.
Lustracija znači da pripadnici i suradnici bivših jugoslavenskih obavještajnih službi - Udbe i Kosa - ne mogu više biti državni dužnosnici, niti mogu obnašati rukovodeće funkcije u državnim i javnim poduzećima.
Revizija znači poništenje nezakonito provedene pljačke društvene imovine, te kazneni progon počinitelja i oduzimanje lopovlukom stečene imovine.
Nacionalizacija znači da se šume, vode, rudno bogatstvo, energetske potencijale, plin-naftu, kao i HAC, HŽ, HEP, ne smije "privatizirati" niti prodavati stranim vlasnicima, nego moraju ostati u vlasništvu hrvatske države i njenih građana.
Monetarni suverenitet znači da država emitira vlastiti novac i da ga može beskamatno posuđivati/investirati u gospodarstvo i za općedruštvene potrebe. Hrvatska narodna banka mora biti podređena hrvatskim državnim ustanovama, a ne ovisna o stranim financijskim središtima moći.
Izlazak iz EU-a podrazumijeva trenutni moratorij na sve zakone i zakonske odredbe koje Hrvatsku dovode u podređeni i zavisan položaj prema europskoj totalitarnoj tvorevini. Svaka buduća suradnja s europskim državama i nacijama mora počivati na načelu nacionalnog suvereniteta, ravnopravnosti i nezavisnosti.
Treba li mijenjati način biranja zastupnika po i D'Hondtovoj metodi?
- D'Hondtova metoda je preuzeta kako bi SDP i HDZ vječno bili na vlasti. Prag od pet posto je prevelik i trebao bi biti tri posto. U Njemačkoj, primjerice, nema praga ni D'Hondta. Sad su na izborima za Europski parlament u Njemačkoj ušle stranke i kandidati koji su osvojili i jedan posto glasova. To je demokracija, a kod nas vlada teror i na djelu su nedemokratski izbori.
Podražavate li prosvjed Udruge stopostotnih invalida I. skupine Domovinskog rata?
- A-HSP daje svoju veliku podršku toj udruzi, organizatorima prosvjeda. Podržavamo zahtjeve za ostavkom ministra Predraga Matića, koji vrijeđa branitelje, a time i Domovinski rat. SDP-ova vlast sve čini da izjednači agresora i branitelje, pogotovo ponizi stopostotne invalide. Ministarstvo branitelja smanjuje mirovine, oduzima stečena prava, a istodobno lažnim partizanima podiže (u tišini) mirovine. Tih lažnih partizana i danas ima 42.678. Zar to nije nevjerojatno! Njihov trošak na teret države samo za jedan mjesec iznosi 114.738.095,88 kuna. Domovinski rat je svetinja i neka oni koji danas vladaju, a mrze Hrvatsku, budu spremni za poziv na odgovornost i suđenje za veleizdaju.

Nema komentara:

Objavi komentar