petak, 21. studenoga 2014.

Pyramid of bermuda triangle



VOJSKA BLOKIRALA SVA ISTRAŽIVANJA: Zabranili javnosti da sazna tko je, zašto i kako stvorio gigantske piramide pod vodom. Što nam taje? (VIDEO)

  • Autor: Zrinka K.
  • Datum: četvrtak, 20. studenog 2014. u 19:03
Ta činjenica da vojska može doći i zabraniti ljudima istraživanje je zastrašujuća. Što oni znaju da mi ne smijemo znati? Zašto skrivaju?
Dvije gigantske podvodne piramide, kristalne, sačinjene kao od pravoga stakla pronađene su u samom središtu Bermudskog trokuta. Ozloglašenog mjesta na kojemu godinama nestaju brodovi, avioni... Ove čudnovate građevine na dubini većoj od 2000 metara identificirali su sonari i ocenagoraf Dr. Verlag Meyer. No, nakon što su piramide savršenog sklada otkrivene vojska je izolirala područje i zabranila sva istraživanja. Nikada ljudima nije objašnjeno tko ih je napravio niti kako. Od čega su točno sačinjene i zbog čega se nalaze toliko duboko pod vodom? Nikada nije objašnjeno zašto američka vojska za sebe skriva informacije o piramidama koje su čak tri puta veće od najpoznatije Keopsove piramide? Nikada nije objašnjena tajna kristalnih piramida na dnu oceana jer je netko tamo gore pri vrhu piramide, odlučio tako.
Ta činjenica da vojska može doći i zabraniti ljudima istraživanje je zastrašujuća. Što oni znaju da mi ne smijemo znati? Zašto skrivaju?
Dr. Mayer zaprepašten je odlukom zabrane istraživanja jer vjeruje da istraživanje tih piramida moglo rasvjetliti slučajeve misterioznih nestanaka brodova i aviona na ovom području koje su, već je odavno poznato, povezane s Bermudskim trokutom ispod kojeg se piramide nalaze, ali je i naglasio da prema njegovoj procjeni ove piramide nije mogao napraviti sam čovjek jer tehnologija izrade takvih piramida do sada, prema saznanjima oceanografa, nije poznata čovječanstvu.
Činjenica je da su piramide koje su pronađene savršeno skladnih dimenzija, da su glatke, bez pukotina i bez algi koje se lijepo po njima, da je površina piramida savršeno ravna kao  da je sačinjena od leda ili pak stakla. Zanimljivo je kako se na vrhu piramide nalaze dvije rupe, a kroz jednu od njih prolazi voda velikom brzinom što uzrokuje veliki vrtlog. Zbog vrtloga se stvara val koji povlači sve prema dnu što dokazuje da su upravo one uzrok velikog broja nesreća i nestanka unutar Bermudskog trokuta. Naprosto je zapanjujuće da, nakon što su otkrivene, slučaj preuzima vojna struktura, svi podaci bivaju blokirani, a sva daljnja ispitivanja su pod strogim veom tajni. Naime, svjetska elita koja je preko vojske zabranila istraživanja ili je svjesna tehnologije koju svjetska vlada zapravo posjeduje (velik broj tehnoloških čuda skriven je od javnosti), pa se to nikako ne smije saznati u javnosti i postavljati pitanja; zašto su to stvorili ? Ili je pak svjetska vlada u brutalnom strahu nadljudske ruke koja je ovo mogla stvoriti? No s obzirom na to da je piramida sama po sebi simbol vlasti, ropstva, simbol vrhuške koja se nalazi nad običnim, po njih bezvrijednim pukom, da se piramida koristi kao simbol nadmoći  i da ju koriste razne masonsko-sotonske organizacije, gotovo je sigurno da je istraživanje zabranjeno zbog spoznaje koju one nose sa sobom, a koju su si elite prisvojile kako bi ju usmjerile protiv čovjeka, ljudskog bića. Jedno je sigurno, prave razloge mi, običan puk, po njima ne zaslužujemo znati jer nas smatraju manje vrijednima. Ovo je samo još jedan dokaz za to

Nema komentara:

Objavi komentar