petak, 12. prosinca 2014.

RAZOTKRILI SMO TKO SU DUHOVI S KOJIMA SU DVIJE FUKARE DOBILE TRI MANDATA U PREDSJEDNIČKIM IZBORIMA

TKO SU FAMOZNI BIRAČI ( 500 000) KOJI SU U TRI MANDATA ZA PREDSJEDNIKA DRŽAVE GLASALI ZA MESIĆA I IVU JOSIPOVIĆ?!



SENZACIONALNO: Razotkrili smo tko su 'duhovi birači'!

Autor: I.L.Vrkić/D.BorošDatum: petak, 12. prosinca 2014. u 21:12
Odluka Ustavnog suda mora pasti, a odluke dvojice nelegitmnih predsjednika treba proglasiti ništavnim, jer su se glasovima "duhova" domogli Pantovčaka. Doznajte kako.
Prema zadnjem popisu stanovništva od 2011. godine u Hrvatskoj živi 4.284.889 stanovnika.

Kada odbijemo broj malodobnih osoba dobivamo broj birača koji se kreće oko 3,5 milijuna i to više nije nikakva tajna.

Taj podatak se danas jednostavno više ne može ignorirati. Danas tvrditi kako u Hrvatskoj ima 4.042.522 birača na 4.284,889 stanovnika mogu samo ljudi koji još uvijek nisu izašli iz komunističke hibernacije. Ili se ipak radi o nečem drugom?

Nakon duljeg istraživanja konačno smo otkrili što se krije iza višegodišnje manipulacije brojem birača, odnosno tko su "duhovi birači". Nesvjesno nam je pomogao sam ministar uprave Arsen Bauk svojim nesuvislim odgovorima kako u Hrvatskoj ima oko 3,6 do 3,7 milijuna birača i da su pogreškom pribrojeni neki Srbi koji su napustili Hrvatsku nakon Domovinskog rata. Uprava ova rečenica nas je potaknula da konačno demistificiramo tko stoji iza pola milijuna 'duhova- birača', kako ih je slikovito nazvala Željka Markić. Iako su vlast i oporba likovali nakon odluke Ustavnog suda kojom je srušen referendum za promjenu izbornog zakonodavstva, čini se kako bi 'presuda' Ustavnog suda vrlo brzo mogla pasti u vodu, a glavni vinovnici ove neviđene blastfemične prijevare uskoro bi se mogli pridružiti Ivi Sanaderu u Remetincu.

Tko su duhovi-birači i o čemu se tu zapravo radi?

Nazvali smo Ministarstvo uprave predstavivši se članovima jednog izbornog stožera predsjedničkog kandidata i upitali kada se mogu preuzeti CD-i s popisom birača. Javila nam se ljubazna gospođa iz kabineta ministra Bauka i objasnila proceduru preuzimanja. Nakon toga smo je upitali postoje li na CD-u i popis birača po nacionalnosti. No dobili smo odgovor kako to ne postoji i da je to posebna procedura. Sljedeće naše pitanje je bilo: znači li to da u popis birača mogu spadati i oni Srbi i Jugoslaveni koji su napustili Hrvatsku nakon Domovinskog rata. Rekla je da to nije za telefon, ali da se brišu s popisa birači, uslijed smrti, otpusta i odricanja. Sljedeće pitanje je bilo: znači li to da su 500 tisuća duhova, o kojima svi u Hrvatskoj govore, zapravo Srbi i Jugoslaveni koji su za vrijeme i nakon Domovinskog rata napustili Hrvatsku!


 

Potrebno je dakle nešto razjasniti.

Hrvatska je prema popisu stanovništva iz 1991. godine imala 4.784.265 stanovnika. Po nacionalnoj pripadnosti bilo je 3.736.356 Hrvata, 581.663 Srba i 106.041 Jugoslavena. Ostale manjine nisu bitne za ovu priču. Dakle, ukupno Srba i Jugoslavena je bilo 687.704.

Prema zadnjem popisu stanovništva od 2011. u Hrvatskoj ima 3.874,321 Hrvata i 186.633 Srba. Ostalo su druge manjine, također nebitne za ovu priču.

Kada od 687.704 (Srba i Jugoslavena) odbijemo 186.633 Srba, koji su ostali i žive u Hrvatskoj, dobijemo upravo razliku od 501.071 „duhova" koji su 2000. pridodani Stjepanu Mesiću u drugom krugu predsjedničkih izbora kada je pobijedio Dražena Budišu (točno 458.378 duhova razlike). Slično se ponovilo 2010. godine u drugom krugu kada je Ivo Josipović za 481.228 duhova pobijedio Milana Bandića.

E nećeš razbojniče!

Budući se u Srbii i tzv. Republici Srpskoj nisu provodili izbori niti su ikada postojala biračka mjesta za glasovanja za hrvatskog predsjednika, ti glasovi se zakonski ne mogu pridodavati ni jednom kandidatu, što znači da su i Stjepan Mesić i Ivo Josipović postali nelegalni predsjednici i njihove pogubne odluke za hrvatski narod treba odmah proglasiti ništavnima.

Zato i posljednja sramotna odluka Ustavnog suda po kojoj u Hrvatskoj ima 4.042,522 birača pada u vodu, a svi vinovnici ovih 14.godišnjih izbornih prijevara moraju u Remetinac!

Potrebno je također podsjetiti da je MUP kopije osobnih iskaznica Srba i Jugoslavena koji su napustili 1995. Hrvatsku dostavio Državnom izbornom povjerenstvu, a DIP-ovi brojači (krojači) su te glasove mirno upisivali "svojim kandidatima" - dva puta Mesiću i jednom Josipoviću!


Tako su planirali vjerojatno napraviti i na ovim izborima.

Pola milijuna "duhova" od prošlih izbora izvađeno je iz boce i čeka "voljenog vođu" Ivu Josipovića da odradi još jedan mandat. Očito aktualni predsjednim to vrlo dobro zna i zato danonoćno pun optimizma obilazi "voljeni" narod bezbrižno čekajući dan izbora i pobjedu, neovisno što mu je popularnost dramatično pada i sada je na 10 posto.

Novoj Jugoslaviji treba još jedan Josipovićev mandat

Kada zbrojimo oko 3,5 milijuna birača koji žive u Hrvatskoj i ovih 500 tisuća duhova za koje do sada nismo znali ("braće" Srba i Jugoslavena), dobijemo uistinu zbroj od 4 milijuna i nešto sitno birača koliko je i naveo dični ponos cijele nacije - Ustavni sud!

Zato "braća" koja su klala, ubijala i silovala po Hrvatskoj, danas mirno šeću Vukovarom, gotovo 50 posto srpske nacionalne manjine sjedi u Vladi, dok hrvatski ratni vojni invalidi koji su stvorili Hrvatsku bezuspješno traže svoja prava... Nema Pelješkog mosta, nema definiranih granica, poklanjaju se teritoriji, opraštaju se dugovi, povlače tužbe, izjednačavaju se žrtve sa agresorom, izmjenjuju se isprike i zagovara neka Nova Jugoslavija.

Samo im nedostaje još "jedan" predsjednički mandat da zatvore stranicu!

Svi se vjerojatno pitate: A što sada?


www.dnevno.hr

Nema komentara:

Objavi komentar